Când vine vorba de nunta lor de la Bokaa, îmi amintesc că a fost prima nuntă după vacanță și eram plin de energie. A fost zi de vară în toată regula și a fost atât de cald încât a trebuit să amânăm ședința foto din timpul zilei pentru că efectiv ne topeam. Și bine am făcut, pentru că am fost răsplătiți cu un apus senzațional.


Ziua a început timid, iar mirii mei s-au organizat în așa fel încât locațiile să fie foarte aproape una de alta și să nu stăm foarte mult pe drum. Ca fotograf de nuntă apreciez tare mult acest lucru, iar faptul că mirii și-au dorit și un al doilea fotograf (prietenul Bogdan Zop), a fost un avantaj și mai mare pentru noi toți. Când ești relaxat la un eveniment, lucrurile se întâmplă lin și ies rezultate extraordinare.


Am continuat șirul evenimentului prin toată caldura zilei, toată lumea aștepta petrecerea, vă spun, o simțeam. Oho, și ce petrecere!
În ziua evenimentului trebuie să simți starea mirilor, să fii lângă ei, să îi ajuți. I-am lăsat să își organizeze totul, deși știam că nu am nici măcar o fotografie artistică cu ei doi. Iar asta e un lucru trist pentru un fotograf de nuntă.

În timp ce lumea sosea la eveniment, seara se lăsa pentru Bokaa și soarele urma să își facă spectacolul de sfârșit de zi. Când am văzut acest lucru, i-am rugat să lase tot pentru 15 minute și să vină cu mine. Era momentul perfect să scot artistul din mine și să creez ceva frumos pentru acest doi oameni minunați.

Am avut noroc sau am fost inpirat, spuneți-i cum doriți, dar eu mi-am atins scopul. Aveam fotografii artistice cu cei doi și eram în grafic cu evenimentul.

Respensabili cu muzica au fost cei de la Kony Band. Îi știam, prietenii nostri, am mai fost la evenimente cu ei și ieșeau petreceri pe cinste. Ce a urmat a fost nebunie, toată lumea s-a distrat ca la 18 ani, au dansat, au dat shot-uri, iar au dansat și au dansat. La fel și noi.

M-am lăsat dus de val și v-am scris mai mult ca de obicei.