semnatura de mana

FOTOREPORTAJ | EMOTIE | IUBIRE | CULOARE

Îți mulțumesc că ești aici și citești aceste rânduri.

Fotografia de nunta a evoluat foarte mult și de aceea sunt încântat să îți prezint stilul meu de lucru, care este o îmbinare a modernului cu fotojurnalismul, combinat cu îndrăzneală. Sunt pasionat de munca mea și asta veți simți și voi pe parcursul colaborării.

Nu voi lăsa să îți dispară zâmbetul de pe buze în ziua nunții, pentru că tu ai nevoie să te bucuri de cel mai important eveniment din viața ta!

Fac fotografie de nuntă de mai mult de 5 ani și mereu caut să surprind emoția și trăirile acelei zile, pentru că tu să le poți retrăi atunci când primești fotografiile. Îmi place să spun că transform momentele În amintiri, iar pentru asta respect mereu programul pe care-l fac împreuna cu voi.

Premium

1800
un fotograf prezent maxim 15h;
un album foto 20x20cm; 15 colaje;
un album 30x30cm; 15 colaje;
o sedinta foto separata de data evenimentului; after wedding
same day edit; rezumat din ziua nuntii.
fotografiile se predau online; pe galerie online
stick usb in cutie de lemn
termen de livrare 90 zile calendaristice
cel mai popular

Clasic

1500
un fotograf prezent maxim 15h;
un album foto 30x30cm; 15 colaje;
same day edit; rezumat din ziua nuntii.
fotografiile se predau online; pe galerie online
stick usb in cutie de lemn
termen de livrare 90 zile calendaristice

Basic

1300
un fotograf prezent maxim 15 h;
fotografiile se predau online; pe galerie online
termen de livrare 90 zile calendaristice

Mini

1000
valabil doar vineri si duminica
un fotograf prezent maximum 10h;
fotografiile se predau online; pe galerie online
termen de livrare 90 zile calendaristice

Pentru toate pachetele există taxă de rezervare dată – 100

Timpul extra petrecut la eveniment se va taxa cu 100 € pe oră;

 

Ședințele foto separate de data evenimentului nu se pot efectua în week-end. Se stabilește de comun acord când vor avea loc în funcție de disponibilitate;

Ședința foto separată de data evenimentului se poate schimba cu un album standard 20×20 (se specifică la semnarea contractului);

Pentru deplasările în afara Bucureștiului (Slobozia, Ialomita se exclude de la plata taxei) se percepe taxă de deplasare care variază în funcție de destinație.

OPTIUNI EXTRA

Doar Cununia civila | alta zi in afara nuntii |
(cununia + mini sedinta foto) – 200 €

Al doilea fotograf in ziua nuntii – 350 €

Album Standard (20x20cm – coperta piele ecologica) – 170 €

Album Premium (30x30cm – coperta piele ecologica) – 250 €

Same day edit – 100 €

Sedinta foto After wedding – 350 €

Stick USB 32GB in cutie de lemn – 50 €

Te-ar putea interesa și…

Testimoniale Clienți

Reea Raican

Extrem de profi, mereu relaxat, stie sa te faca sa te simti in largul tau, nici nu simti presiunea unei sedinte foto. Extrem de talentat, de fiecare data ii ies niste poze absolut superbe, ar parea ca “effortlessly”. Il recomand pentru orice eveniment, veti fi cu siguranta multumiti de rezultate. Pozele de la nunta le am primit surprinzator de repede si bineinteles ca sunt wow!

Andreea Camelia Stan

Mihai este un om extraordinar și un profesionist desăvârsit. Un fotograf foarte bun care pune suflet în tot ceea ce face. Fotografiile lui sunt pline de emoție și parcă prind viață de fiecare dată când te uiti la ele. Știe cum sa facă artă din orice, se adaptează mediului și cauta soluții pentru ca ședința sa fie cât mai reușită. Galeria foto am primit-o neașteptat de repede, mult mai devreme decât data menționată în contract. 🎊 Recomand cu drag. ✨

Raluca Buhă

Recomand cu drag, am avut doua evenimemte realizate cu Mihai, a avut rabdare cu o mireasa care nu prea zambeste la poze😂.De acum ramane fotograful familiei🥰

Stefania Dumitrache

Am avut placerea sa colaboram cu Mihai pentru aniversarea fiicei noastre! Inca de la inceput a fost amabil si transparent in oferta. La ziua evenimentului a fost foarte prompt, a capturat cele mai frumoase ipostaze, ne-a oferit fotografiile mult mai repede decat ne-am fi asteptat, iar calitatea lor este incontestabila. In timpul petrecerii am observat cat este de implicat si cat de usor s-a acomodat grupului nostru! Este o persoana care stie sa se faca placuta iar noua ne-a oferit cele mai frumoase amintiri de la aniversarea micutei! Servicii superioare, profesionalism, grija, corectitudine pana la capat! Recomand fara ezitare! Multumim din suflet, Mihai! Multumim, FotoWorld si ceea ce reprezinti! Mult succes pe viitor!

Alina-Valentina Tulei

Cel mai rabdator fotograf, ai reusit sa surprinzi toate emotiile noastre si iti multumim din suflet pentru tot! Ne revedem, cu siguranta, la urmatorul eveniment 💙💙💙

Adelina Pintea

Un adevarat profesionist, atent sa gaseasca unghiul perfect si lumina cea mai potrivita. Surprinde fiecare zambet!!! A fost o placere sa colaboram cu Mihai!

Cristina Serbanica

Mulțumim mult pentru minunatele poze care ne trezesc emoții de fiecare data când le privim. Mulțumim pentru originalitate, răbdare și profesionalism!! Recomandam cu mare drag!

BLOG

Ultimele postări

semnatura de mana
WordPress Theme built by Shufflehound. Toate drepturile rezervate. ©Mihai Balta, 2023.