Întrebări

Frecvente

Data se consideră rezervată în momentul semnării contractului de colaborare. Toate pachetele au o taxa de rezervare în valoare de 100 €. Aceasta nu face parte din contractat și este nereturnabilă.

Fiecare eveniment este unic și numărul fotografiilor predate diferă. În general, la o nuntă, galeria are între 700-1000 de fotografii.

Fotografiile realizate în ziua nunții sunt într-un format editabil. Ulterior, procesul continuă cu selecția fotografiilor și editarea acestora la nivel de culoare, contrast, saturatie, zone luminoase, umbre. Prin editare nu se înțelege intervenirea asupra fotografiei în Photoshop. Nu se vor predau fotografii needitate, ele nu reflectă rezultatul final al creației artistice.

Termenul contractul de predare al fotografiilor este de 90 de zile calendaristice.

Fotografiile se primesc digital, într-o galerie online personalizată, valabilă cel puțin 6 luni de zile. Pentru pachetele premium se primește și stick usb în cutie de lemn.

Da. Albumele se pot face oricând și se pot realiza oricâte exemplare aveți nevoie, contracost.

Desigur. Tu faci selecția pentru fotografiile ce urmează să le machetez pentru album. De asemenea, alegi forma și culoarea albumului ce va fi dat la print în momentul primirii acordul tău.

Voi fi prezent maxim 15 ore cu posibilitatea de prelungire contracost (100 euro pe oră). Pachetele sunt gândite în așa fel ca toate momentele importante din ziua respectivă să se regăsească în materialele predate.

Plata serviciilor se face după eveniment. În termen de 3 zile primești factura conform contract și contul în care se face plata serviciilor. Cele 90 de zile de predare a materialelor se contorizează din momentul în care s-a primit dovada plății.

Mă pot deplasa oriunde în țară sau în străinătate, iar costul diferă în funcție de distanță.
În stabilirea costului de deplasare sunt incluse timpul și combustibilul dus-întors. Costul unei eventuale cazări nu este inclus.

EU SUNT MIHAI, HAI SĂ NE CUNOAȘTEM!

Probabil eu nu am acoperit toate întrebările pe care le ai despre evenimentul tău.

Notează-le  și hai la o întâlnire la studioul meu foto din zona 1 Decembrie, Sector 3. 

semnatura de mana
WordPress Theme built by Shufflehound. Toate drepturile rezervate. ©Mihai Balta, 2024.
× Salut. Imi poti scrie si pe whatsapp!