Anul acesta nu am postat deloc de blog si poate a fost un lucru gresit, dar am incercat sa imi adaptez activitatea si am fost prins sa nu las dezamagirea sa ma acapareze, sa rezolv, sa gasesc solutii si sa rezist.

Anul 2020 a fost un an plin de surprize, am descoperit oameni care au fost fericiti sa isi uneasca destinele in orice fel de conditie. Au fost multe cununii si botezuri, cu sau fara petreceri, cu multa distantare si mult dezinfectant.

Astazi va scriu despre Ancuta si Tibi. Au fost printre putinii care m-au sunat, si spre surprinderea mea au spus: „Mihai, mergem inainte orice ar fi”, asa ca am cautat solutii si, cu un stres in plus, au reusit sa faca nunta. O nunta cu doua petreceri in plina pandemie, dupa primul val. Iata ca s-a putut si am fost alaturi de ei cu trupul si cu sufletul. Recunosc, imi era dor sa fiu in febra unei petreceri de nunta, cu toate ca acum este putin diferit.

Pentru sedinta foto „trash the dress” au oscilat intre mai multe locatii, dar din cauza situatiei actuale (care nu este deloc roz), am ajuns pe un traseu foarte frumos din tara noastra, si anume, Transbucegi(Lacul Bolboci).

Impreuna cu prietenul si colegul meu, Criti Mitu, ne-am facut viata mai usoara la 6 grade Celsius. Am fost creativi si ne-am distrat intr-o zi plina de „brr, hai sa ne mai incalzim putin!” 😀

Mai jos, aveti o selectie cu cateva cadre preferate din sedinta celor doi.