Un fotograf de nuntă este responsabil pentru documentarea celei mai importante zile din viața ta. Eu sunt fotograf de nuntă de 6 ani și cred că o să mai practic această meserie atât timp cât îmi va permite corpul. Iubesc din suflet ceea ce fac, iubesc să fiu prezent la nunți.

Modalitățile de organizare a evenimentelor unde particip cu drag ca fotograf de nuntă sunt diverse și diferite. Printre acestea, cea mai frecvent întâlnită este nunta tradițională. Acestă categorie include desfășurarea acțiunii într-o biserică. Mirele și mireasa aleg ca vestimentație clasicul duo smoking – rochie albă, iar bucuria acestei zile este împărtășită cu familia și prietenii ambilor parteneri. La polul opus întâlnim un tip de nuntă unde mirii se căsătoresc fără invitați sau membri ai familiei.

În cazul Ancăi și a lui Andrei am fotografiat cu plăcere o nuntă tradițională și relaxantă. Este o zi pe care cu siguranță și-o vor aminti tot restul vieții. Asta face și mai importantă sarcina mea de a cuprinde în imagini momentele acestui eveniment. Un fotograf de nuntă surprinde toate clipele acelea speciale și punctele culminante ale poveștii, așa că astăzi aducem în prim-plan niște oameni minunați.

Locația aleasă de ei a fost Restaurantul Iezer din Slobozia, unde pot spune că sunt un om de-al casei.

De muzică s-au ocupat cei de la Marius Marin Band și au făcut-o atât de bine încât atmosfera a fost una incendiară.

Filmul nunții a fost realizat de colegul meu Mihai Popîran.

Mai jos găsiți cele mai îndragite fotografii de la nunta acestor doi oameni frumoși.