Pe Anca și George îi cunosc de mult timp și am fost tare bucuros să fiu fotograful nunții lor. Acești oameni au o energie specială, sunt amuzanți și sensibili totodată. Nunta lor de la Lagoo Snagov a fost una extraordinară.

Ziua a început calm, în București, nimic nu anunța avalanșa de distracție ce urma să vină. Pregătirile lor au fost cu multă emoție și tot atât de multe zâmbete.
După, toată lumea avea să se mute la Snagov, unde am avut parte de momentul emoționant al cununiei religioase. După ce am încheiat capitolul momentelor oficiale, toată lumea s-a relaxat și a dat drumul distracției.

Nunta la Lagoo Snagov


Dansul lor a fost unul mai atipic, au pregătit o coregrafie foarte fresh și așa a început petrecerea. Toată energia s-a adunat pe ringul de dans, iar shutterul meu a simtit puțin presiunea dorinței mele de a surprinde cât mai creativ toate momentele.

Mereu sunt concentrat pe ce se întâmplă în jur, așadar, când am văzut apusul superb care se arăta la orizont, i-am rugat pe miri să îmi acorde 5 minute pentru a surprinde acest spectacol al naturii. Rezultatele au fost senzationale, iar eu, ca fotograf de nuntă, am fost fericit să obțin acele imagini pentru ei.

Fotograf: Mihai Baltă

Videograf: Mihai Popîrlan & Dragoș Vintilă

Band: Nostalgy Taraf

Locație: Lagoo Snagov.