Stilul de lucru

Mă bucur că ești interesat de ceea ce facem noi și stilul în care muncim pentru evenimentul tău. Asta însemnă că îți pasă cu adevarat de ceea ce putem face noi pentru tine.

Mihai, fotograful, lucrează cu aparatură Nikon (un aparat principal și unul de back-up) cu obiective luminoase care să reflecte ceea ce este important la evenimentul tău. El nu este omul scenariilor, ci dorește să surprindă momentele cu adevarat importante din ziua respectivă și atmosfera care se creează în jurul lor. Intervine foarte puțin în eveniment, dar nu uită niciodată de cadrele cu adevarat importante pentru voi (cele cu familia, în principal). Acceptă sugestii din partea mirilor și este foarte receptiv și maleabil, ca evenimentul vostru să iasă așa cum vă doriți!

Dragoș, videograful, lucrează cu aparatură Sony (atât camera principală, cât și cea de back-up), este focusat și caută să surprindă tot ceea ce mișcă și ceea ce voi ar trebui să vedeți când primiți materialele. Se completează perfect cu Mihai, fiind prieteni din primii ani de viață, ceea ce îi ajută să comunice și să creeze o atmosferă de lucru excelentă. Desigur că și el caută ca voi să fiți actorii lui principali și să vă surprindă bucuria zilei în care doriți să fim alături de voi!

După ce evenimentul tău s-a terminat, noi ne facem back-up  atât pe harduri cât și online pentru că știm cât de prețioase sunt amintirile tale pentru că vrem să le păstrăm în siguranță să ne asigurăm că ajung la tine în timp util, așa cum stabilim termenele cu voi.

Mai jos aveți câteva exemple de editare foto, unde se intervine la nivel ce expunere, contrast, culoare, etc, pentru a reda stilul fotografic pe care îl abordăm.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate, cu colectarea datelor si prelucrarea lor.
Please prove you are human by selecting the Plane.

Telefon

0724 66 75 19

E-mail

fotoworldromania@gmail.com