Stilul de lucru

fotograf de nunta mihai balta bucuresti

Mă bucur că ești interesat de ceea ce facem noi și stilul în care muncim pentru evenimentul tău. Asta însemnă că îți pasă cu adevarat de ceea ce putem face noi pentru tine.

Mihai, fotograful, lucrează cu aparatură Nikon (un aparat principal și unul de back-up) cu obiective luminoase care să reflecte ceea ce este important la evenimentul tău. El nu este omul scenariilor, ci dorește să surprindă momentele cu adevarat importante din ziua respectivă și atmosfera care se creează în jurul lor. Intervine foarte puțin în eveniment, dar nu uită niciodată de cadrele cu adevarat importante pentru voi (cele cu familia, în principal). Acceptă sugestii din partea mirilor și este foarte receptiv și maleabil, ca evenimentul vostru să iasă așa cum vă doriți!

_______________

După ce evenimentul tău s-a terminat, noi ne facem back-up  atât pe harduri cât și online pentru că știm cât de prețioase sunt amintirile tale pentru că vrem să le păstrăm în siguranță să ne asigurăm că ajung la tine în timp util, așa cum stabilim termenele cu voi.


Please prove you are human by selecting the Star.
Am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu colectarea si prelucrarea datelor.

Telefon

0724 66 75 19

E-mail

fotoworldromania@gmail.com

WordPress Theme built by Shufflehound. Toate drepturile rezervate. Fotoworld, 2019.