Portfolio

Stilul de lucru

Oferim servicii de fotografie si videografie pentru evenimentele private. Intotdeauna ne place sa surprindem tot ceea ce este important pentru tine.

Mihai are o experienta de 4 ani in fotografie si a lucrat alaturi de fotografi cu foarte mare experienta, detine o diploma de fotograf obtinuta la Atelierele Ilbah, a avut colaborari cu Kanal D pentru fotografii de making-of si a participat ca fotograf principal la multiple evenimente. Unele din fotografiile lui au aparut pe paginile de facebook Nikon si F64.  Echipament folosit: Nikon D750; Nikon D7100 si multiple obiective si blitzuri pentru conditii de lumina scazuta.

Dragos colaboreaza ca videograf de un an de zile, a participat la numeroase evenimente ca videograf principal si are experienta sa abordeze fiecare eveniment si sa-l redea sincer si clar, la o calitate full HD. Echipamentul folosit este o camera video Sony NX100; Sony A6000 plus nenumarate accesorii pentru a surprinde in detaliu fiecare moment al evenimentului.

Toate materialele pe care le inregistram la eveniment se inregistreaza cu backup, iar odata ajunsi acasa se mai fac inca 2 backup-uri pe 2 harduri externe pentru a ne asigura ca amintirile dumneavoastra sunt in siguranta.

Restul materialelor pe care le predam sunt conditionate de ceea ce se discuta cu clientul cand se agreeaza oferta. Pentru mai multe detalii, cere o oferta!

Exemple de editare

[twentytwenty]

[/twentytwenty]

[twentytwenty]

[/twentytwenty]

[twentytwenty]

[/twentytwenty]

 

WordPress Theme built by Shufflehound. Toate drepturile rezervate. ©Mihai Balta, 2024.
× Salut. Imi poti scrie si pe whatsapp!