Cabina Foto

Ce este un Photo Booth?

Photo Booth-ul sau pe romaneste Cabina foto reprezinta o unealta ideala pentru a obtine amintiri colorate de neuitat “la minut”.

Fata de traditionalele cabine foto, noi oferim un spatiu deschis unde pot incapea un numar mare de invitati, fiecare alegandu-se la final cu o copie a fotografiei realizate.

Utilizand aparatura profesionala, putem oferi invitatilor oricarui tip de eveniment un suvenir ce le poate aminti de clipele de neuitat petrecute.

Succesul cabinei foto este inevitabil la orice tip de eveniment.

Ce ofera un Photo Booth?

Photo Booth-ul poate oferi un numar mare de posibilitati de amintiri colorate de la orice fel de eveniment.

Fie ca e vorba de fotografii printate instant, magneti de fridgider sau GIF-uri animate, toate cu un design personalizat si  accesorizate cu o multitudine de accesorii funny ce dau un plus de distractie fiecarui invitat.

Fotografii nelimitate

Pentru a nu avea grija numarului de fotografii realizate si a suspansului notei de final, oferim un numar nelimitat de printuri, intr-un interval de timp limitat, agreat de comun acord.

Pentru fiecare eveniment se realizeaza un design personalizat al fotografiei, ce va include date concrete despre eveniment.

Upload instant in Social Media

Vrei ca fotografiile realizate la eveniment sa ajunga instant pe Facebook sau Instagram? Nici o problema. Utilizam un soft specializat pentru a putea uploada instat fotografiile realizate in Photobooth direct pe pagina ta sau a evenimentului, intr-un album dedicat.

Telefon

0737434547

Telefon

0727335272

Recomandari cabine foto www.mihaibalta.com

WordPress Theme built by Shufflehound. Toate drepturile rezervate. ©Mihai Balta, 2024.
× Salut. Imi poti scrie si pe whatsapp!