Despre noi

Mihai Balta Fotograf
Dragos Vintila Videograf
Ne intitulam “FotoWorld”, dar in realitate suntem Mihai si Dragos sau Balta si Villy. Avem in spate o prietenie de peste 28 ani, iar viata ne-a adus mereu impreuna. Asa ne-am decis sa colaboram si sa dam nastere acestui proiect. Il crestem in fiecare zi pentru ca stim cat de importante sunt amintirile. In 28 de ani de prietenie, am strans foarte multe momente, iar pe multe ne-ar fi placut sa le fi avut imortalizate. Nu s-a intamplat si de aceea le povestim constant si ne amuzam pe seama lor, doar, doar sa nu se piarda.
Suntem din Slobozia, Ialomita, dar ca orice tanar din provincie, cu voie sau fara de voie am ajuns in Bucuresti dupa ce am facut o escapada de 3 (Mihai), respectiv 4 (Dragos) ani la Constanta. Am lucrat impreuna in vanzari o vreme iar drumurile noastre s-au despartit, unindu-se iarasi cu acest proiect.
Ne place sa radem, foarte mult, ne place sa facem din tot un motiv de bucurie, pentru ca am invatat ca ceea ce ai astazi maine poate fi o amintire. Tinem foarte mult la pasiunile noastre si cautam sa fim mereu conectati la mediile ce ne inspira. Drept pentru care Dragos este si motociclist atunci cand nu este cu camera in mana, iar Mihai nu iese din zona foto, dupa ce 7 ani a avut legaturi cu lumea delicioasa a inghetatei.

| fotograf bucuresti | videograf bucuresti | fotoworld | villyfilm |

WordPress Theme built by Shufflehound. Toate drepturile rezervate. Fotoworld, 2018.