Fotograf de nunta Bucuresti

Este plăcut să vorbești despre familii fericite, despre dragoste și fericire. La fel de plăcut este când merg să documentez aceste povești frumoase de dragoste și să le transform din momente în amintiri pentru o viață.

Angelica și Andrei au spus „Da” dragostei lor cu un eveniment la care s-a văzut că au muncit și s-au implicat în așa fel să nu le scape nimic. Un fotograf de nuntă nu poate decât să fie fericit cu o așa pereche de miri.

Au ales să facă cununia civilă cu o zi înainte de marele eveniment pentru a mai alunga o grijă pe care mulți miri o consideră în plus din ziua nunții.

A doua zi a început lejer, iar când am ajuns la ei deja se simțea emoția și încărcătura zilei ce avea să pornească de la Orhideea Hotel & Spa.

Atunci când ești vesel și fericit timpul trece repede și după slujba religioasă de la Biserica Sfânta Treime, am mers în Parcul Carol pentru o sedință foto scurtă, după care ne-am îndreptat către noul restaurant din Popești Leordeni, Conacul din Livadă. De partea de video s-a ocupat prietenul Răzvan Dumitrescu.

Totul era aranjat pentru o seară reușită, iar după ce invitații au venit distracția a ținut până în zori. Singurul regret al meu ca fotograf de nuntă este că nu s-au aruncat în piscină de dimineață! 😀

Fotograf de nunta Bucuresti