După cum v-am obișnuit îmi place să vă vorbesc despre lucruri care sunt făcute bine. Astăzi am să vă aduc aminte de Daniel, fostul meu coleg de master, care între timp a trecut de la visul cu Van-ul (… da, da … tipul cu van-ul), la ceea ce face astăzi cu colega lui, catering de bună calitate. M-am întalnit cu el din nou dar și cu colega lui, Mery, la un eveniment in centru unde am făcut ceva fotografii, am mai stat la povești și i-am pus câteva întrebări despre toată nebunia pe care au creat-o în jurul ideilor „fresh” (cum îmi place mie să le spun) și îndrăznețe.

  1. Cum a început povestea voastră?

Acum aproximativ 3 ani, pe când Mary încă lucra într-o corporație s-a gândit că ar fi super tare să își adune toți colegii în jurul mesei, să se cunoască mai bine, să socializeze și să mănânce ceva bun. A gătit ea câte ceva și lumea a fost super plăcut impresionată. De aici toată nebunia.  S-a apucat de treabă și a început să duca mic dejun prin companii.

Cu aproape 2 ani în urmă, am colaborat pe câteva proiecte cu ea și ne-am decis să ne unim forțele. Ne-am completat foarte bine de la început, avem foarte multe lucruri în comun, ne plac oamenii și sentimentul dat de tot ceea ce rezultă în urma muncii noastre așa că am continuat și mergem tot mai departe.

  1. Cui vă adresați?

Ne adresam companiilor în cea mai mare parte. Avem soluții personalizate, flexibile în funcție de nevoie, buget, locație, public și lumea apreciază asta foarte mult.

Suntem deschiși în privința oricărei cereri, am făcut catering-uri si pentru adunări între prieteni, barbecue party, picnic, petreceri de cununie, botezuri, etc. Ne adaptam în funcție de nevoie.  Mai mult de atât am creat niște cutii super tari cu tot felul de bunătăți potrivite pentru multe tipuri de ocazii.

  1. Eu am gustat din preparatele voastre si sunt extraordinare. Ce le face atât de speciale?

Nu este nimic special la preparate. Noi facem mâncare adaptata timpurilor noastre, cu ingrediente super ok, pe cât de mult posibil locale și care arata foarte bine dar in primul rând au gust. O alta caracteristică este simplitatea. Mâncarea nu trebuie să fie complicată în opinia noastră. Trebuie să fie gustoasă, sănătoasă și ușor de mâncat, așa că noi în cea mai mare parte mergem pe finger food.

Ne-am ghidat întotdeauna după un principiu simplu: le oferim clienților doar ceea ce am manca și noi.

  1. Îmi place să văd afaceri așa “Fresh” ca a voastră. De unde va inspirați?

Din fericire în zilele noastre e super simplu să te “inspiri”. Sunt foarte multe bloguri de food, conturi de Instagram, carti “fresh” si site-uri.  Suntem super curioși, gurmanzi și creativi. Toate lucrurile astea ajută. Trebuie doar să vrei să descoperi, inspirația este peste tot.

  1. Surprize, surprize…ce surprize mai pregătiți clienților pe viitor?

Avem multe planuri dar in momentul de fata sunt doar în fază de proiect pe hârtie. Lucrăm la ele și vă anunțăm de îndată ce începem să le punem în aplicare. Stay tuned.:)

Daniel Moldovan, fondator Voyageur-Van