1 an de Be Live, un an de visuri, un an de kilograme pierdute și multă muncă într-un mediu creat de Bianca & Liviu (fondatorii Be Live Fitness Drumul Taberei). Când am fost la deschidere, sala arăta impecabil, dar nu mare mi-a fost surpriza să văd ca a rămas la fel ca în ziua în care a fost deschisă. Totul aranjat la locul lui, aparatele de la depărtare par neatinse, dar de aproape au urme ale muncii celor ce au calcat pragul sălii. Cu toate astea stralucesc de parca ar fi noi.

Cu Liviu m-am întâlnit prima dată tot într-o sală de fitness, și nu pentru că sunt eu mare sportiv, ci pentru o sedință foto, iar de când au dat naștere brand-ului, am tot urmărit cu interes evoluția lui.

Brand-ului „Be Live” i s-a tăiat moțul de 1 an de zile, iar cu această ocazie am făcut o sedintă foto cu unul din trainerii Be Live, Georgiana Ancuței, și i-am pus lui Liviu câteva întrebări să aflăm cum funcționează lucrurile bine făcute.

1. Cum v-a venit ideea sa deschideti un centru de fitness non-stop? Care a fost motivatia?

Ideea pentru un centru de fitness a venit din pasiunea pentru sport, lucrând mult timp în domeniu, aproximativ 5 ani, am „furat” idei și am ajuns după mult timp să îmi îndeplinesc acest scop. Este foarte important faptul că am început de jos, am avut răbdare să învăț lucrurile de la început și asta m-a adus până aici. Non-stop pentru că sunt foarte puține săli cu acest program și cum timpul este problema cea mai mare din ziua de astăzi m-am gândit că ar fi un mare avantaj să lăsăm clientului această opțiune.

2. Nu ne-am mai vazut de un an, sala arata impecabil, cum a fost primul an de activitate?

Primul an a fost unul foarte reușit, mulțumitor din toate punctele de vedere. Fără să fiu lipsit de modestie îți spun sincer că a fost exact cum mă așteptam să fie, pentru că am avut foarte mare încredere în ceea ce am reușit să facem aici și se pare că nu m-am înșelat.

3. Cum reusiti sa mentineti totul ca in ziua in care ati deschis?

Am reușit să păstrăm totul la fel ca în prima zi pentru că punem foarte mare preț pe curățenie, reinvestim de fiecare dată când se strică ceva și nu lăsăm lucrurile la voia întâmplării. Suntem în permanență aici, avem timpul necesar să ne ocupăm full time de acest business.

4. Aveti multi clienti? Care este impactul faptului ca sunteti non-stop la treaba?

Clienții sunt numeroși, spre mulțumirea noastră, apreciază foarte mult condițiile pe care reușim să le punem la dispoziție și de asemenea programul care le lasă loc de opțiuni. Am primit foarte multe feedback-uri pozitive.

5. Pana unde vreti sa ajungeti? Care sunt planurile de viitor?

Planurile de viitor sunt îndraznețe, cu siguranță dorim să ne extindem și în alte cartiere, dar nu știm când o să avem dispoziția să punem pe hartie un proiect cel puțin la fel de îndrazneț cum a fost și acesta. Va urma și o să dăm sfoară în țară în momentul în care o să facem asta.

(Liviu Dinu, fondator Be Live Fitness)