Am avut onoarea să particip la deschiderea noului sediu Ferrari din România și să pot fotografia de aproape mulții cai putere ascunși sub capotele bolizilor prezenți acolo. Pe lângă faptul că atmosfera era una de gală, mașinile străluceau și oglindeau totul la propriu, evenimentul a părut un basm despre celebrul brand al căluțului cabrat, organizat ca la carte de cei din staff.

Pe lângă noile modele ale brandului italian, am putut vedea și un monopost de Formula 1 cu care a concurat Michael Schumacher, când acesta făcea parte din echipa Ferrari. A fost cireașa de pe tort.

Modelul Ferrari 812 SuperFast l-am auzit făcând gălăgie iar sub capota motorului se ascunde un sunet bestial. Am mai rămas impresionat și de modelul LaFerrari, înlocuitorul lui Enzo, având o tehnologie hibrid și o formă ce aduce aminte de filmele SF.

Noul sediu dispune de zona de showroom, lounge, stațiu configurare, service, garaj subteran, club-ul deținătorilor de Ferrari și o zonă de predare a mașinii noilor proprierari. Totul este premium așa cum suntem obișnuiți când vine vorba de Ferrari.

Una peste alta, am fost super încântat să stau printre bolizi de milioane de euro, și pot să vă spun că știu să pozeze foarte bine și face munca oricui o joacă, când vine vorba de fotografie. În speranța că voi mai avea astfel de ocazii, vă las câteva cadre pentru a întări cele spune.