Colegi mei de la Departamentul Logistic au avut stralucita idee de a dona un brad de craciun fundatiei Joyo. Ideea a prins contur, iar multi colegi de la Macromex au vrut sa contribuie la acest bine, iar astazi, am fost sa ducem copiilor darurile stranse cu ajutorul lor. S-au strans foarte multe cadouri si toata lumea a contribuit cum a putut. Am fost prezent la fundatie si am facut cateva fotografii, unde copii ne-au cantat si ne-au oferit si ei la randul lor un cadou (pe care o sa il vedeti in imaginile atasate). A fost o emotie pe care nu am mai simtit-o si pe care vreau sa o mai simt. Lorena (asta daca tin bine minte si sper sa nu ma insel – emotii) a tinut sa ne multumeasca personal si a ramas pana la plecarea noastra ca sa ne poata strange in brate, iarasi un sentiment foarte placut.

Este incredibil de usor sa faci bine, iar ceea ce sufletul simte in acele momente este greu de descris, asa ca va indemn sa o faceti si voi. Nu o sa regretati nimic.

Pe langa asta am intalnit oameni preocupati de ceea ce se intampla in Romania, preocupati de copii si chiar de familiile lor, oameni ce impreuna fac o treaba extraordinara la Fundatia Joyo. Acestia isi dedica timp foarte mult pentru schimbarea copiilor lipsiti de sansa, permitandu-le sa spere la mai bine. Tin sa le multumesc inca odata pentru sansa de a fi alaturi de ei colegilor de la Logistica, celor de la fundatia Joyo dar si minunatilor copii de care se ocupa.

Astazi a fost o zi reusita, plina de emotie si fapte bune! Mai vreau!

dsc_0350dsc_0396dsc_0414dsc_0417dsc_0440dsc_0444dsc_0449